Sage Francis

05 nov
2014
ons
21:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tir, 08/04/14 10:00
Slut ons, 05/11/14 21:00

Information

Information

Unr. pladser.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Garderobeafgift kr. 20,-
Garderoben skal benyttes.

Se mere på www.vega.dk

Maks. antal billetter 10
  • A

    170,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Rapperen Sage Francis slynger om sig med selvironi og kritiske samfundskommentarer i Lille VEGA
Nyd rapperen og samfundskritikeren Sage Francis, når han hudfletter det amerikanske samfund og hans eget liv i sarkastiske vendinger i Lille VEGA onsdag den 5. november.

Tour de force i samfundskritik
I juni udkommer rapper og spoken word-poeten Sage Francis' længeventede album, Copper Gone, der har været fire år undervejs. Efter hans verdensturné med det seneste album Li(f)e, meldte Francis ud, at han var klar til at trække sig tilbage fra turnélivet. Det betød dog ikke, at rapperen holdt op med at lave musik, og VEGA har nu glæden af at lægge gulv til endnu en tour de force gennem politiske og samfundskritiske tekster.

Giftige punchlines
Foruden de giftige punchlines excellerer Francis også i sarkasme, selvironi samt lysten til at udfordre hiphop-genren. Den kombination gør hans liveshows til en speciel oplevelse. Soundvenue gav hans koncert i Lille VEGA i 2010 fem ud af seks stjerner og følgende ord med på vejen.
"..Sage Francis formåede samtidig at give min ledsagerske blanke øjne med den uforlignelige 'Sea Lion' og den betagende 'The Best of Times'. Fantastisk underholdning - og stop så med at erklære hiphop død!"

Kurt Vonnegut inspiration
På Copper Gone arbejder Francis sammen med gamle kendinge som Buck 65, Alias, Cecil Otter og Reanimator. Via Soundcloud kan man høre første single fra albummet, "Vonnegut Busy", der ifølge Francis giver et godt indtryk af stemningen på det kommende plade. Alt fra socioøkonomiske emner og personlig politik bliver serveret under overskriften "Når det virker som om, du er på vej gennem helvede, så fortsæt". Overskriften refererer til den satiriske forfatter Kurt Vonnegut, som også citeres i sangen. "Af alle ord fra mus og mænd, er de tristeste, 'det kunne have været' ".
Spoken word-scenen har været en del af Sage Francis' karriere helt fra begyndelsen, hvor han vandt flere store slams i USA. Ved årtusindskiftet sikrede hans ordguirlander og stilsikre levering sejren til det års mc-battle under Scribble Jam (hiphoppens udgave af Woodstock). Det efterfølgende år, 2001, opnåede rapperen stor popularitet med hans kritiske sang "Makeshift Patriot", der kritiserer de amerikanske mediers dækning af begivenhederne den 11. september.

Video

.Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedst ledige pladser til dig, tryk da på "Find billetter"-knappen herunder. Alternativt kan du selv vælge priskategori og sektion.

 Vælg selv priskategori og sektion

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Din ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10