Dansk | English

Glemt password?

Har du ikke en profil på billetnet.dk allerede? Opret ny profil

Indtast venligst den e-mail adresse der findes på din profil. Så sender vi et midlertidigt password til dig som du kan logge ind med, og ændre til noget andet.

En e-mail med et midlertidigt password er blevet sendt til din e-mail adresse. Du vil blive bedt om at ændre dit password når du har logget ind.

Avi Buffalo (US)

28 sep
2014
søn
20:00

Enghavevej 40 1674 København V

Salgsperiode:
Start tor, 05/06/14 10:00
Slut søn, 28/09/14 20:00

Information

Information

Unr. pladser.

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Se mere på www.vega.dk

Maks. antal billetter 10
  • A

    92,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Arrangements Information

Avi Zahner-Isenberg er manden bag indierock-projektet Avi Buffalo, der i 2010 brød igennem med deres selvbetitlede debutalbum.

Musikken ramte plet hos anmelderne med sin ungdommelige (bandets gennemsnitsalder var 19 på udgivelsestidspunktet) og lidt fumlende teen-inspirerede stil.

Lidt Wilco og lidt The Shins
Den unge alder mærkes ikke i sangene, der er elegant skruet sammen i en strøm af forskellige stemninger og temaer. Der bliver lånt lidt fra Wilcos tidlige 00'er-lyd og The Shins' legesyge.

Kombineret med Zahner-Isenbergs evner på guitaren resulterer det i lækkert solbeskinnet indierock. Lyt blot til "What's In It For".

Nyt album på Sub Pop
Små tre uger inden bandet indtager Ideal Bars scene udgiver de deres andet album, At Best Cuckold, der samtidig er deres debut på det legendariske Sub Pop-label.

Sangeren har selv beskrevet det nye album som en quirky, men også beroligende samling af sange, der bliver drevet frem af poppede elementer og storladne øjeblikke, som hænger fast, selvom albummet er færdigspillet.

Lyrisk bevæger Zahner-Isenberg gennem de forskellige emner og forhold et tidligt voksenliv byder en 23-årig mand, der er klar til at overtage verden. Og Ideal Bars scene den 28. september.

Find billetter

Find billetter - hvis du ønsker at billetsystemet selv finder de bedst ledige pladser til dig, tryk da på "Find billetter"-knappen herunder. Alternativt kan du selv vælge priskategori og sektion.

 Vælg selv priskategori og sektion

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort endnu

Din ordreoversigt

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10