COPENHELL 2014

Refshalevej 185 1432 København K

Salgsperiode:
Start fre, 13/12/13 10:00
Slut lør, 14/06/14 04:00

Information

Information

11., 12. og 13. juni 2014.

Unr. ståpladser
Kun partout billetter DKK 1070 + gebyr
Kørestolsplads inkl. 1 ledsager sælges via BILLETnets Servicecenter på tlf. 7015 6565
Evt. rest. billetter sælges i døren.

Festivalens åbningstider:
ONSDAG d. 11.06.14 kl. 15.00-02.00
TORSDAG d. 12.06.14 kl. 09.00-03.00
FREDAG d. 13.06.14 kl. 09.00-04.00


Læs mere livenation eller Copenhell

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Maks. antal billetter 10
  • PL1 Partout

    1095,00 DKK

Alle priser er inkl. billetgebyr. Der kan dog blive tilføjet leveringsgebyr og kortgebyr i løbet af bestillingen.

Final Line-Up

COPENHELL - ond metal og god stil

Tre dage og 41 metalbands. COPENHELL er på kun fem år blevet Europas hårdeste byfestival
Massive metalnavne, en festivalplads, der ligner dommedag og et publikum så dedikeret, at selv djævlen ville være stolt.
COPENHELL har på kort tid cementeret sig som en af Europas mest unikke musikfestivaler, og det har givet genlyd internationalt. Fra 11.-13. juni vil rock- og metalfans fra hele verden feste igennem i nordens helvede, der i år er større end nogensinde før.

COPENHELL præsenterer i 2014 over 40 bands fra genrens øverste hylder, der dækker alt fra oldschool heavy metal til moderne metalcore over death, glam, stoner, punk, thrash, doom og black metal. Kort sagt: det største, der er sket for metal på dansk jord nogensinde! COPENHELL kan nu i den grad måle sig med Europas andre store metalfestivaler.

Med tilføjelsen af endnu 18 bands - heriblandt TWISTED SISTER (US), BLACK LABEL SOCIETY (US) og BEHEMOTH (PL) - er programmet nu fuldendt. Disse metalkonger slutter sig til den imponerende liste af bands, der inkluderer headlinerne IRON MAIDEN, MEGADETH, WITHIN TEMPTATION og ANTHRAX. (Se den komplette liste af bands nederst).

Twisted Sister er et scoop på COPENHELL 2014. Ikke bare er koncerter med chok-rockerne en sjældenhed. Deres optræden på Europas største metal-byfestival falder sammen med 30 års jubilæet for deres mesterværk fra 1984, "Stay Hungry", som rummer klassiske skæringer som "We're Not Gonna Take It" og "I Wanna Rock".
Samtidig bliver der fyret ekstra op for teknisk lir, når Black label Society rammer Refshaleøen med den legendariske ex-Ozzy Osbourne-guitarist Zakk Wylde i front.
Men COPENHELL er ikke kun en tornado af kvalitets-metal. Festivalpladsen bugner med onde, specialdesignet hangouts, opsigtvækkende installationer og vilde shows på pladsen - alt sammen centreret om at give publikum en helhedsoplevelse, der matcher metalgenrens udfordrende univers og oprørske udtryk.

På COPENHELL kan man derfor tæske biler og musikanlæg i Smadreland, fyrer den af til live metal karaoke, feste igennem i Biergarten, få svitset pandehåret af Danmarks største ildkanoner, se København gå op i flammer, overvære blodige ridderslagsmål eller slappe af med fødderne i et blodbad, mens du nyder 10 wrestlere splitte hinanden ad og meget, meget mere.
Alt sammen er med til at skabe den helt unikke COPENHELL-atmosfære, der hviler tungt på et fundament af gensidig respekt, fællesskab og ubetinget kærlighed til metal-genren.
COPENHELL er enestående som metalfestival, fordi den ligger midt i en storby. De tre dage festivalen varer, er København bogstaveligt talt helvedes epicenter, hvor headbangere fra alle samfundslag samles for at håne dagligdagen med fuld knald på alle forbudte parametre. Sammenholdet blandt metalfans er kendt for at være "second to none" på tværs af alle sociale og kulturelle skel, og er noget, der skal opleves med egne øjne og ører på Refshaleøen til sommer.
COPENHELL omtales i folkemunde som Nordens vildeste fest, og på COPENHELL gør man alt for, at den titel også i 2014 forbliver i sikre, danske hænder.

COPENHELL finder sted 11.-13. juni, 2014 på Refshaleøen i København og billetter købes på www.billetnet.dk.

IRON MAIDEN (UK), TWISTED SISTER (US), MEGADETH (US), ANTHRAX (US), WITHIN TEMPTATION (NL), BAD RELIGION (US), CLUTCH (US), SEPULTURA (BR), BLACK LABEL SOCIETY (US), MONSTER MAGNET (US), GRAVEYARD (S), BEHEMOTH (PL), WATAIN (S), ARCH ENEMY (S), SUICIDE SILENCE (US), FINNTROLL (SF), TRIPTYKON (US), KILL DEVIL HILL (US), AVATARIUM (S), MY DYING BRIDE (UK), OF MICE AND MEN (US), AVATARIUM (S), LYNCH MOB (US), TRAP THEM (US), TAAKE (N), TOXIC HOLOCAUST (US), AMENRA (BE), THE PSYKE PROJECT (DK), EVRA (DK), HELHORSE (DK), DAWN OF DEMISE (DK), BLACK BOOK LODGE (DK), TYR (FO), OBITUARY (US), THY ART IS MURDER (US), MERCENARY (DK), GORGUTS (US), THE HELL (UK), BLOOD EAGLE (DK), IAMFIRE (DK/S), HEIDRA (DK)

Arrangements information

IRON MAIDEN til COPENHELL

En af metallens absolutte sværvægtere er hovednavn på COPENHELL 2014

De har været højt placeret på ønskelisten i årevis, og nu sker det endelig. COPENHELL kan stolt præsentere Iron Maiden som headliner på Danmarks hårdeste festival i 2014. Koncerten på COPENHELL vil samtidig være Iron Maidens eneste i Danmark næste år.

Og det bliver en af de helt store oplevelser for bandets mange fans, når metal-mestrene rammer Refshaleøen til juni. Iron Maiden vælter nemlig København med deres massive "Maiden England World Tour". Turnéen, hvis titel stammer fra den klassiske live-video fra 1988, består af hårde hits fra 80'erne, hvoraf flere vil kunne opleves live for absolut sidste gang nogensinde.

Iron Maidens manager Rod Smallwood udtaler:

"Som vores fans ved, er "Maiden England" del tre i The History Trilogy fra 1980'ernes legendariske video/dvd-udgivelser, og denne turné vil højst sandsynligt blive den sidste med numre fortrinsvis fra 80'erne. Det vil sige numre fra udgivelserne "Early Days", "Live After Death" og selvfølgelig "Maiden England" samt en række klassiske hits fra 90'erne. Vores fans ved, hvilke numre vi mener.

Med ny teknologi har vi opdateret og forbedret den originale Maiden England-produktion og vi kommer med et nyt kæmpe lys- og sceneshow, en række forskellige inkarnationer af Eddie, ild og en masse andet spændende til vores fans."

Når "Maiden England"-turnéen er slut, vil Iron Maiden have spillet for over to millioner fans ved 102 koncerter i 32 lande, siden turnéen begyndte I USA I juni 2012.

Bookingen af Iron Maiden til COPENHELL 2014 er i den grad festivalens 5-års jubilæum værdigt, og vil samtidig betyde en ændring af programmet.
COPENHELLs talsmand Jeppe Nissen forklarer:

"Med bookingen af Iron Maiden er et af vores vildeste ønsker som metalfestival opfyldt. Vi er ufatteligt stolte af at kunne præsentere et af de største og mest indflydelsesrige bands i metalhistorien på COPENHELL. Derfor har vi rykket vores tredages byfestival én dag frem - for at give Danmark den bedste og største metalfestival nogensinde!"

COPENHELL 2014 foregår altså fra onsdag den 11. juni til og med fredag den 13. juni. Man kan læse mere om programændringen og praktiske foranstaltninger for dette på www.copenhell.dk.

Billetsalget til COPENHELL 2014 skydes i gang i morgen fredag den 13. december kl. 10.00. Billetprisen for tre dages COPENHELL er 1070,- kroner.
Mere info: www.copenhell.dk / www.facebook.com/copenhell.

Andre navne på Copenhell 2014

Danmarks hårdeste festival lægger brutalt ud med en djævelsk molotovcocktail af hidsig hardcore, legendarisk death metal og nordisk stonerrock. Det er derfor med stolthed, at COPENHELL nu kan præsentere de første navne af en lang række, der vil gøre helvedet hedt for publikum på Refshaleøen i 2014. ARCH ENEMY, OBITUARY, GRAVEYARD og THE HELL vil alle være at finde på scenen til dette års metalbrag - og der er mange flere ubehagelige nyheder på vej.
COPENHELL fejrer i 2014 femårs jubilæum som landets vildeste musikfestival, og festivalen er for længst blevet en tradition for tusindvis af dedikerede metalheads fra ind- og udland. I 2014 kaster COPENHELL mere benzin på bålet med udvidet torsdag, mere galskab i ølteltet Biergarten, den hidtil ondeste maskot, grusomme siteshows, blodige hang-outs, flere flammer og meget, meget mere.


Bandinfo:

Arch Enemy ligger i den absolutte superliga, hvad angår melodisk death metal. De svenske hellraisers har otte onde albums på samvittigheden og frontes af den brutale femme fatale Angela Gossow.

Obituary har opnået legendestatus som foregangsmænd i death metal-genren. Forsanger John Tardys karakteristiske vokal og bandets tonstunge riffs emmer af mareridt og råddenskab i skøn forening.

Graveyard eksekverer deres hårde, psykedeliske rock'n'roll med stor overbevisning. Melodilinjerne er vanedannende, og lyden er mere beskidt end en kommunal valgkamp.

The Hell har ikke bare et passende navn. Det 6 mand store hardcore (og her mener vi virkelig hardcore!) band, er også blevet kaldt arvtagerne efter Slipknot. Gør dig klar til den britiske invasion.

Helvede rammer Refshaleøen 11.-13. Juni 2014. Det bliver større, vildere og hurtigere…

Mere info: www.copenhell.dk / www.facebook.com/copenhell.

Vigtig info

COPENHELL er en festival og ikke en koncert. Billetter kan ikke refunderes i tilfælde af bandaflysninger. Deri fastholder COPENHELL retten til enhver ændring af musikprogrammet.

Find billetter

Find billetter - Hvis du ønsker at systemet selv finder de bedst ledige pladser til dig, tryk "Find billetter" knappen i Bedst ledige boksen herunder. I boksen ved siden af kan du selv vælge priskategori og sektion.

 Vælg selv priskategori og sektion

Billetter er ikke på hold endnu

Beløbet bliver ikke trukket på dit betalingskort

Refshaleøen

Refshaleøen

Din ordre

Ordreinformation

Du har ikke valgt billetter endnu
Antal billetter
Foretag ændringer til venstre
Billetter er ikke på hold endnu
Maks. antal billetter 10