WALLMANS Dinnershow

NYT SHOW – MUSIC BOX

SHOW, 4-RETTERS MIDDAG & NATKLUB – ALT UNDER ÉT TAG!

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet Music Box fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik. Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musik af nogle af tidens største legender som Elton John og U2. Glæd jer også til et charmerende boyband-medley, der får alle hjerter i salen til at smelte.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden. Music Box er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen.

Showet kulminerer i en bragende rock-finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller fra 21. august 2015 til juni 2016.

94 arrangementer for WALLMANS Dinnershow 94 Arrangementer

Arrangementer i Danmark (89)