WALLMANS Dinnershow. Show, 4-retters middag og natklub - alt under et tag. Helt uden planlægning!

Wallmans Dinnershow, FREAK

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Vi garanterer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede ved indgangen.

Mens I nyder en udsøgt 4-retters middag, får I serveret 10 fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. I løbet af aftenen er der pauser mellem shownumrene, og det giver jer rig lejlighed til at hyggesnakke og nyde maden.

Oplev forrygende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og himmelsvævende akrobatik. FREAK er et spektakulært show, der i ægte Las Vegas-stil river dig med på en magisk rejse fuld af storslået sceneshow, glitrende kostumer og musik af de største stjerner som Stevie Wonder, Cher, Justin Timberlake og Beach Boys.

Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle ender og kanter af cirkussalen.

Showets store finale eksploderer i et sandt 70´er discoinferno, som samtidig sparker gang i et brag af en fest på Københavns største dansegulv i Wallmans Natklub!

FREAK spiller fra 16. august 2014 til juni 2015.

140 arrangementer for WALLMANS Dinnershow. Show, 4-retters middag og natklub - alt under et tag. Helt uden planlægning! 140 Arrangementer

Arrangementer i Danmark (139)