Apassionata

Den 31. januar til 2. februar 2014 forvandles Arena Fyn til et magisk eventyrland, hvor publikum kan opleve et hesteshow i international topklasse.

Showet fortæller historien om to venner, der rejser gennem tiden og sammen oplever forskellige årstider og historiske øjeblikke – fra et fantastisk vinterlandskab til en lun sommerdag ved stranden.

På rejsen møder de en lang række figurer og deres heste, der giver en forrygende opvisning i dressur og ridning. Heste og ryttere er fra de mest berømte ridesportsnationer, så publikum kan se frem til både klassisk dressur fra Portugal, imponerende trick-ridning fra Frankrig, bedårende shetlandsponyer og meget mere.

Det er dog ikke kun fuldblodshingste, der begejstrer under forestillingen – de to æsler, Basile og Ramses, sørger løbende for, at lattermusklerne også bliver motioneret ind imellem de fantastiske opvisninger.

Rammerne for showet skabes af nogle af branchens dygtigste kostume- og kulissedesignere, der sammen med de medrejsende lyd- og lysfolk sætter scenen for en totaloplevelse i international klasse.

”Apassionata: Time for Dreams” – et uforglemmeligt show for hele familien!Se mere på Apassionata.dk

Ingen søgeresultater fundet for 'Apassionata'

Prøv at juster din søgning eller sorter efter nedenstående kategorier.

Sorter efter kategori